Milyen video konvertáló programot használják ez esetben?
Van egy MPIO MG300-as mp4 lejátszóm. Elvileg lejátszik videókat is, van hozzá egy video converter program, amit hozzá adtak. Eddig kb minden videót átkonvertált, amit beadtam neki, mp4, flv, avi. Avi formátumban csináltam 320x240-es felbontásba, a többi meg gondolom be van állítva, hogy olyan videót csináljon, amit az mpio mg300-as kütyüm szeret.
Viszont az átkonvertált videók közül van, amit lejátszik a kütyüm, másokra meg azt írja, hogy file format error. Ha egy filmet próbáltam átkonvertálni, amit töltöttem valahonnan, szal rendes avi, akkor azt átkonvertálás után lejátsza. Viszont a youtube-ról töltött videókat meg ilyen kisebb dolgokat, amik azért hasznosak lennének a kütyümön, azokat konvertálás után sem hajlandó lejátszani. Ha az flv meg mp4 meg egyéb dolgokat átkonvertálom egy progival avi formátummá és azt adom be a kütyüm konverterének, akkor van esélyem, hogy lejátsza? Milyen programot használjak hozzá és mivé meg milyen paraméterekkel konvertáljak?
Köszönöm. A módszer nagyjából jó
Annyival van gond, hogy most ugye 2 konvertáláson megy át a film.
Az 1. az a progi amit te adtál. Elvileg minden jól be van állítva, de mindenképpen szükséges a 2. konvertálás is.
Viszont a 2. konvertálás fura képarányokat eredményez 16:9 arányú filmeknél. Eléggé eltorzul a kép. Ezt hogy lehetne megoldani?
Egy másik probléma lenne, hogy a 2. konvertálás nem akar rendesen 100%osan megcsinálni bizonyos videókat. 99%-nál megakad és úgy is marad. Szerencsére az ekkorra elkészült fájl már másolható és le is játsza a kütyüm
Nem kell kétszer konvertálni.Megnézed a jól működő videó adatait.Ezek kellenek:Videó kodek,audió kodek,videó bitráta/bitsebesség/,videó felbontása,videó fps/képek száma másodpercenként/és a fájl formátuma/mp4,avi,stb/.
Ha ezeket beállítod a fentebb linkelt programokban,akkor ugyan olyan videót fog csinálni,mint az amit adtak hozzá.
Ez kissé macerás,de ha elmented a megfelelő profilt,akkor csak egyszer kell megcsinálni.
A probléma különben az,hogy a kapott programod nem elég stabil,nem kezel minden formátumot jól.
Lehet,hogy több programot is ki kell próbálnod.Itt van még egy ingyenes:
Egy ideig ezzel konvertáltam mp4-et a telefonomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!