Hogyan tudom beállítani a Facebook profilomban, hogy "Közszereplő", vagy "Digitális tartalomkészítő" vagyok?
#1 tudod, hogy ki vagyok én????
Az tény, hogy nem vagyok közszereplő, ezt csak példának írtam ki. Viszont DIGITÁLIS TARTALOMKÉSZÍTŐ VAGYOK, több mint 5 ezer követőm van, TikTokon, (és ok, kevesebb mint 3000, de több mint 2500 Instán) szóval úgy gondolom, hogy jogom van kiírni a profilomra, -főleg, hogy minden héten legalább egyszer videózok- hogy én igenis egy online tartalomgyártó vagyok. (Bár az Instán nem vagyok annyira aktív, és egyébként ez meg is látszik, mert tulajdonképpen a Tiktok az, ahol úgy igazán ismernek, követnek, stb...)
Egyébként saját weboldalam is van.
Nem mondtam, hogy sztár vagyok!! Csak azt, hogy Digitális Tartalomkészítő vagyok, és kész! Egyébként ez még mindig nem válasz a kérdésemre! Sőt, egyre hidegebb...
Nem értem, hogy miért akarsz kötekedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!