Hol tudom visszahozni az elveszett képeket a telefonon?
Mivel újra lett telepítve (és ha képek nem memóriakártyán voltak) akkor már nem tudom mit lehetne tenni...
A belső memória újraírásra került...
Lehet még pár menthető de nem tudom...
Alkalmazás telepítése megintcsak az esélyeket rontja... (valami "image recovery" vagy hasonló alkalmazás).
Felhőbe (Google drive vagy hasonló) nem mentette a telefon esetlegesen?
Ha nem vagy hülye, akkor folyamatosan szinkronizáltad a képeidet egy felhőtárhelybe (pl google fotók). Ha hülye vagy, akkor majd most tanulsz belőle talán... mert tudod, hogy egyszer eljátssza az ember ezt, az oké, mert az emberek ilyenek, csak a saját kárukon tanulnak. De ha valaki kétszer (!!) elveszti az adatait az már tényleg a hülyeséget kezdi jelezni...
Lényeg a lényeg: ez leginkább tápellátási gondra utal. Egy pótakksi kéne csak talán. Ha viszont alaplapon van gond, akkor azt forrasztani kell, úgy lehet javítani... remélhetőleg a tárhely chip ép, akkor azon minden adatod megvan.
Én sajnos nem ismerek megbízható telefon szervizest ehhez.
Mindenesetre legyen fent a mobil a töltőn, hátha felveszi a töltést. Az tud a gond lenni az akksikkal, hogy ha egy bizonyos kritikus szint alá esik a töltöttség, onnan már nem igazán lehet visszahozni az életbe, házilag legalábbis. Nyilván ehhez vannak beépített védelmek, de idővel ahogy üregedik, úgy megadhatja magát az akksi. De lehet akár töltésvezérlő gond, vagy bármi más... szerviz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!