Szerintetek jó fülhallgató a Sony WH-1000XM5 ?
Ez egy bazi nagy fejhallgató. Nekem a 4-es van, de csak a zajszűrésben különbözik elvileg.
A hangja Sony telefonnal a legjobb a világon (DSEE technológia), de normál bluetoothszal is nagyon jó, 5 csillagos.
Az akksi ténylegesen kibírja a 30 órát nekem, ahogy ígérték.
A viselése kényelmes, ha egyben 8 órát rajtam van, akkor sincs gond.
A zajszűrés jó, de nem tökéletes, zajos környezetben már sokminden be tud jutni, de így is kiszűri a 90%-ot; Azonban az XM5 már jobb zajszűrőt használ, így szerintem az jobb.
Mikrofonja használható, még vonaton is csak téged hallanak vele hívás közben. Azonban a kialakítás miatt rosszul hallod vissza magad, és picit késleltetve, így beszédre nem a legjobb (bár lehet állítgatni, lehet hogy csak én vagyok béna).
Szóval szerintem mindenképp megéri.
Mondjuk lehet hogy elég az xm4 is, 40ezerrel olcsóbb, nem tudom az a pici zajszűrés javítás megér-e ennyi pénzt.
Nekem az XM3 van. Meg vagyok vele elégedve. Bár van benne egy kis marketing duma is. Például, hogy LDAC módban (ami tömörít) 20Hz-től 40Khz-ig tud hangot leadni ami egyébként fölösleges mert az 5 éves kisgyerek füle is csak 22KHz-ig hall maximum.
Szóval a számokkal itt is játszottak, de amúgy jó füles.
(Csak ne felejtsd el beállítani 16-bitre és 44.1KHz-es átvitelre, különben a zenét [amik általában 16 bitesek és 44.1KHz-esek] fölöslegesen le fogja butítani a tömörítés miatt. Ezekkel a beállításokkal illetve a hangminőségi prioritással, veszteségmentesen továbbítja a hangot.)
Köszi a válaszokat! :D
Végül egy sony wh‑1000xm4-et vettem, 2 hónapja használom és nagyon meg vagyok vele elégedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!