Ha nem kötöm össze Ethernet kábellel a Set top box-ot és a Home Gateway-t, akkor mi történik?
Nem értek hozzá annyira, egyszerűen zavart, hogy egy baromi rövid kábel van, amivel ez a kettő össze van kötve és lóg a levegőben :D. Emlékszem, amikor kijött a Vodafone-os installátor, akkor mondta, hogy ezt össze kell kötni és közel kell lennie a HGW-nek a STB-hez. Nem tudom miért ilyen rövid Ethernet kábelt adnak, de oké.
Kezdtem ott, hogy kerestem otthon egy hosszú kábelt és jó volt azzal is, gondolom ez nem probléma ha kicserélem, csak ők ilyen balfékek, hogy a legrövidebbet adják.
Aztán felmerült valahogy, hogy kipróbálom nélküle. Amit használok ugyanúgy bejön, be tudtam hozni a youtube-ot, magyarán van internet a TV-n enélkül is és az adások is bejönnek. Akkor minek kell összekötni? Ha jól értem van ez az IPTV dolog, meg okos tv, de ez mit tud nekem nyújtani? Köszönöm a válaszokat :D
Ha nincs bele kábel dugva nem történik semmi. Ez ilyen egyszerű.
Vagy a tiedben van wifi..?
A tévén ezek szerint alapból van internet. Az ethernet kábel nélkül nem kéne adásnak lenni ha csak más kábel nincs bekötve. Gondolom nem csak egy hdmi kábel van bedugva most a set top boxodba.
Vagy valami óriási nagy varázsló vagy, hogy képes vagy internetet csiholni wifi és/vagy ethernet kábel nélkül...
Na, nem tökéletes :D.
Egyrészt egy olyan hiba villog a jobb felső sarokba, hogy "A kiszolgáló hibát észlelt. Kérjük, próbáld újra később! [SC402]" Előtte pedig "Vodafone Mediabox csatlakoztatva"
Másik, hogy nem látható, hogy milyen műsorok lesznek. :D Nincs jelentősége, de fura, hogy ahogy kattintgatok a csatornákon, csak azt látom, hogy nincs elérhető információ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!