Dasafilled kérdése:
Lehet olyan set-top boxot kapni, amivel a felvett adásból utólag ki tudom vágni a reklámokat? Nem találtam ilyet. Nem baj, ha drágább! (tehát set top box dvr + video editor)
Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 12:05
1/3 Captain Logic válasza:
A felvett anyagot te utólag bármilyen programmal meg tudod vágni, de a gép nem fogja tudni, mikor van reklám, és mikor a műsor…
2/3 anonim válasza:
Elméletileg külön a szolgáltatónál van lehetőség plusz havi 1000 forintért arra a lehetőségre, hogy a stb megkapja a jelet a központból, hogy x másodperc múlva reklám jön, akkor leállítódik a felvétel, majd x másodperc múlva indul a film, akkor újraindul a felvétel, és nem külön kezeli, hanem hozzáteszi az előzőhöz.
Lementeni pedig minden szolgáltatónál tilos a szerződés alapján. Ez pedig távolról ellenőrizhető, a szolgáltató által, akkor pedig az aláírt szerződésben, vagy az ászf-ben foglalt büntetés lesz kiszabható rád. Szóval (még csak magadnak se) meg se próbáld gépre lehúzni a stb-ból a filmet.
Ezt legálisan csak fizetősen tudod megoldani.
3/3 A kérdező kommentje:
Természetesen arra gondoltam, hogy a pendrive-ra most is rögzíthető bármilyen adás, ezt szoktam. TS fájlokban tárolja. Én jelölném ki az anyagban, hogy mit akarok kivágni, nem kell tudnia, hol a reklám. A PC módszer köszi, működik (pl avidemux), de egyszerűbb lenne azonnal a tv-n szerkeszteni.
2017. okt. 31. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!