Magától benyomódik egy billentyűzet??
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy új laptopo Asus márkájú, amikor játszok néha néha 1héten 1x legalább benyomódik egy billentyűzet. Vagy nem is tudom hogy nevezzem. Van amikor a w, és akkor előre megy folyamat a karakter ha játszok, van amikor az s. Ilyen módban nem tudom használni se az egeret se semmit. És csak megy arra amelyik bill benyomódott. Szeretném tudni hogy ez miérz van és hogy tudnám megoldani. Mert baromi idegesítő amikor meccs közben bekrepál az egész ès csak úgy tudom kikapcsolni ha újraindítom a gépet2022. szept. 19. 14:37
2/3 A kérdező kommentje:
Nem lefagy xddd mert megy a játék közben csak be van nyomódva egy billentyű
2022. szept. 19. 16:01
3/3 CspCsj 

válasza:

Garanciás hibának jelenteném a szakszerviznél, - valószínűleg egy futár elviszi és kicserélik.
(előtte minden fontosat ments le róla és töröld a privát adatokat/jelszavakat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!