Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan program amivel...

Pillowtalk2216 kérdése:

Van olyan program amivel beállíthatom a mikrafonomat?

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Az lenne e lényeg, hogy van-e? vagy ismertek-e olyan programot, amivel betudnom állítani a mikrafont és közben fut amikor játszok. Ez alatt értem discord vagy teamspeek használata közben! Mondjuk zajcsökkentést beállítani stb. Az meg van, hogy ha fel akarok venni videókat akkor betudom állítani obs-en stb, de nekem folyamatosan kellene amikor nem veszek fel semmi csak úgy játszok.. Ha van erre lehetőség azt megköszönném ha segítene valaki! Nyilván ezért kell ez, mert nem minőségi a mikrafon alapból.

2022. szept. 18. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet OBS-en keresztül is, csak akkor váltogatnod kell a profilokat használati módtól függően, ez szerintem minden OBS-ben, csak pont ergonomikus nem.

Van egy olyan, hogy Equalizer APO. Kicsit unintuitív ez is itt-ott, de itt vagyok, kérdezz nyugodtan! Meg ugye lehet magyar leírást is találni elég könnyen. Equalizer APO Configuratorban (telepítéskor is felbukkan) kiválasztod a mikrofonbemenetedet is, hogy ott is használnád, aztán rebootot követően Configuration Editorban hozzáadogatod, amit kell, akár vst plugint is. A vst plugin UI megvalósítás kb egy nulla, semmi kijelzett dolgot nem mutat, tök idióta, de ha van saját preset rendszere a pluginnak, akkor csak a szokásos mikrofonbemenetest behúzod, oszt csá.

2022. szept. 18. 10:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.. Ezekhez teljesen hülye vagyok.OBS-en próbálnám meg először. a felvett hangok sokkal jobban/minőségibbek, mert az alaphangja a mikrafonnak. GTA 5 rp-zek amit teamspeek-en használok. Tudok úgy beállítani valami az OBS-en, hogy az maradjon?
2022. szept. 18. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Önmagában az se tudja a teljes feladatot, kell hozzá egy voicemeeter vagy egy ASIO Link Pro, hogy virtuális mikrofonná vezetékeld a feleffektelt jeledet, ami aztán mehet TS/Discord mikrofonnak, ill. akár Windows defaultnak.
2022. szept. 18. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!