Tudtok ajánlani programot (stopperóra, időzítő, illetve nem tudom mi), amelynél beállítható, hogy fél órán keresztül 2 percenként pittyegjen?
Windows Vezérlőpult ütemezett feladatok.
És írsz egy 4-5 soros bath filet hogy pingeljen meg irja bele egy fájlba, vagy adja hozzá a tartalmához a dátumot meg a ping által kapott értékeket...
Nem eszi a gépet feleslegesen.
gondolom:
@echo off
echo %time /t% >> ping.txt
ping www.google.hu >> ping.txt
vagy valami ilyesmi Linux alatt most nem tudom tesztelni sajna.
Gratulálok a #1 és #3 hozzászólóknak, s egyúttal üzenem, hogy a megfejtés nem "A szerelem nyílása", hanem "A szerelem nyilasa".
Nem pingelést akar a kérdező, hanem PITTYEGÉST.
startupramp.typepad.com/marketissimo/images/2008/02/20/customer_need_2.jpg
Szia.
Keszitesz egy hangfájlt amiben van kb két perc csend és két perc környékén egy pittyegés (NeroWave editorral vagy bármilyen wav editorral ez pillanatok alatt elkészithető kb 1 perc - googléban találsz egy csomó hangot, de ha ez nem jó, valamilyen mobil oldalon biztos van megfelelő, amit fel tudsz venni).
Aztán pedig beteszed egy lejátszóba és végtelenited. (pl. VLC, winamp, de szerintem az ujral ejátszást minden lejátszó tudja, vagy lemásolod azt az 1 hangfájlt annyi példányba ahány gyakorlatot kell végezned, és úgy játszatod le a géppel.)
Az eredmény Két percenként az általad kiválasztott hang fog szólni.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!