Hogyan tudom a külső merevlemezre átvinni a mappákat a MacBook-ról?
Figyelt kérdés
Vettem egy 1 TB nagyságú Toshiba külső merevlemezt, de amikor csatlakoztatom a MacBook-hoz, akkor az asztalon kijelzi, hogy csatlakoztatva van, de nem tudom áthúzni a mappákat rá. Tudna valaki segíteni nekem ebben? (nagyon nem értek hozzá)2022. szept. 15. 20:27
1/5 anonim válasza:
Nem tud NTFS-re írni a Mac.
ExFAT-ra kell formázni, azt tudja írni és olvasni is mind a Mac mind a Windowsos gép.
2/5 A kérdező kommentje:
És azt hogy csinálom? Le tudnád nekem írni részletesebben?
2022. szept. 15. 20:46
3/5 anonim válasza:
Nyisd meg a lemezkezelőt. Írd be a keresőba ha nem találod.
A megjelenő ablakban bal oldalán találod a csatlakoztatott lemezeket. Válaszd ki a külső merevlemezedet, majd nyomd meg a törlést. Van egy lenyíló menü, abban találod az ExFAT-ot.
Itt a részletes leírás:
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, rákerestem én is. De ezt írja ki, amikor rámegyek a törlés gombra:
"Az APFS-kötet tartalma törlésének előkészítése
Csatolás állapotának ellenőrzése
A(z) „TOSHIBA EXT” kötet (hely: disk3s2) nem választható le, mert a(z) 360 (Finder) folyamat használja
Nem csatolható le a lemez. : (-69888)
A művelet sikertelen…"
2022. szept. 15. 21:01
5/5 anonim válasza:
Még próbálkozik a másolással.
Indítsd újra a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!