Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok zenét átvinni...

Miért nem tudok zenét átvinni gépről iPhone-ra? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Eddig azt a módszert használtam, hogy vezetékkel csatlakoztatom a telefont a laptopomhoz és iTunes-on keresztül viszem át a zenéket, most viszont ez egyáltalán nem működik. Ugyanúgy csinálok mindent, de amikor hozzá akarom adni, azt írja ki, hogy nem lett hozzáadva, mert a fájl nem játszható le az iPhone-on. Próbáltam már mindent, máshonnan töltöm le, videókat néztem mit lehetne ezzel csinálni, de sehogy sem akar működni...,,Külső" zene lejátszót azért nem akarok, mert 600+ zeném van és azt mind egyesével hozzáadogatni egy életen át tartana.

2021. okt. 8. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Én azt csinálnám, hogy feltelepíteném a VLC-t és arra másolnám fel böngészőn keresztül a zenéket, nem tudom számodra ez mennyire kényelmes vagy jó lejátszási forma.

Ezzel iTunes és hasonló kikerülve.

2021. okt. 8. 10:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Kipróbálom, köszönöm szépen! :)
2021. okt. 8. 11:44
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

Mert az iPhone egy restriktív vacak. Androidra feldobod simán az mp3-at minden külön app nélkül és kész.

... és az emberek továbbra is veszik az iPhone-t, mikor ilyen egyszerű dolgot ennyire kínlódás megoldani rajta...

2021. okt. 8. 12:04
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 Köszi, de most pont nem az volt a kérdésem, hogy mennyivel egyszerűbb az android. Legyél vele boldog. De most komolyan erre mit lehet mondani? :D Megértem, hogy neked az sokkal jobb meg ilyenek, csak ezzel speciál pont nem segítettél semmit.
2021. okt. 8. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
#4: De, hogy legközelebb ne iPhone-t vegyél...
2021. okt. 8. 13:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Szerintem meg ennek vitának nem itt van a helye. Nem azt kérdeztem, hogy milyen telefont vegyek, hanem egy másfajta problémára kerestem a választ. Ha szeretnék androidos telefont, szerintem nem ezt a kérdést tettem volna fel:) Volt már korábban (kb. 8 éven keresztül) androidos telefonom és én sokkal jobban szeretem az iPhone-t. Ez saját preferencia és nem akarom, hogy megakarj bármiről is győzni. Szimplán a problémámra kerestem a választ, androidra váltás és felesleges okoskodás nélkül.

További szép napot! :)

2021. okt. 8. 13:44
 7/10 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Próbáld meg pl a Foobar2000 appot, itunes-on belül fájl megosztásnàl(azt hiszem) tallózd be ehhez az apphoz a zenéket.
2021. okt. 8. 14:53
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

Van egy alkalmazás, amely szintén tud zenét lejátszani, lehetőség van arra, hogy egy Windows-os gépen pl. mappát megosztasz, zenéket odamásolod, az iPhone-on az alkalmazással megkeresed a mappát és átmásolod a zenéket. Tud még olyat is, hogy a Fájlok alkalmazáson át is tudsz vele megosztani dolgokat.

Az ingyenes verzió nem tudom: mit támogat a megosztás szempontjából. Megvásárolható verziója kettő is van, én - még régen - a most $6 körüli áron kapható változatot vettem meg.

[link]

Ha tudsz angolul (vagy Google fordítót használsz), itt is körülnézhetsz, a program saját honlapján, fent van a Filebrowser használati útmutatója is: [link]

2021. okt. 8. 16:25
 9/10 A kérdező kommentje:
#7, #8 Nagyon szépen köszönöm!
2021. okt. 8. 19:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Sikerült megcsinálom! :) Annyi volt a probléma, hogy másik zene letöltő oldalról töltöttem le a zenéket, plusz a gépen belül egy helyre kellett rendeznem a zenéket (pl letöltéseken belül csináltam egy zenék mappát) és így már engedi. :) Ha letöltök egy zenét, előtte beillesztem a zenék mappába és utána már engedi iTunes-ba behúzni a fájlt.
2021. okt. 9. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!