Miért nem tudok zenét átvinni gépről iPhone-ra? (Bővebben lent)
Én azt csinálnám, hogy feltelepíteném a VLC-t és arra másolnám fel böngészőn keresztül a zenéket, nem tudom számodra ez mennyire kényelmes vagy jó lejátszási forma.
Ezzel iTunes és hasonló kikerülve.
Mert az iPhone egy restriktív vacak. Androidra feldobod simán az mp3-at minden külön app nélkül és kész.
... és az emberek továbbra is veszik az iPhone-t, mikor ilyen egyszerű dolgot ennyire kínlódás megoldani rajta...
Szerintem meg ennek vitának nem itt van a helye. Nem azt kérdeztem, hogy milyen telefont vegyek, hanem egy másfajta problémára kerestem a választ. Ha szeretnék androidos telefont, szerintem nem ezt a kérdést tettem volna fel:) Volt már korábban (kb. 8 éven keresztül) androidos telefonom és én sokkal jobban szeretem az iPhone-t. Ez saját preferencia és nem akarom, hogy megakarj bármiről is győzni. Szimplán a problémámra kerestem a választ, androidra váltás és felesleges okoskodás nélkül.
További szép napot! :)
Van egy alkalmazás, amely szintén tud zenét lejátszani, lehetőség van arra, hogy egy Windows-os gépen pl. mappát megosztasz, zenéket odamásolod, az iPhone-on az alkalmazással megkeresed a mappát és átmásolod a zenéket. Tud még olyat is, hogy a Fájlok alkalmazáson át is tudsz vele megosztani dolgokat.
Az ingyenes verzió nem tudom: mit támogat a megosztás szempontjából. Megvásárolható verziója kettő is van, én - még régen - a most $6 körüli áron kapható változatot vettem meg.
Ha tudsz angolul (vagy Google fordítót használsz), itt is körülnézhetsz, a program saját honlapján, fent van a Filebrowser használati útmutatója is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!