Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha levan telepítve egyik...

Ha levan telepítve egyik meghajtomra egy win10 nem tudom átvinni egy másik meghajtóra?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 16:04
 1/3 Mr. V. ***** válasza:
100%

Ha Legacy módban lett telepítve, akkor minden további nélkül, ha UEFI módban, akkor macerásabb.

A licensz (ha eredeti), mindenképp veszik, újra kell aktiválni.

Partíció másolóval érdemes egy az egyben átrakni a másik meghajtóra, akkor el kell indulnia.

2020. ápr. 29. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
Jobb újrahúzni cakk-pakk. (levan ...)
2020. ápr. 29. 16:38
 3/3 Mr. V. ***** válasza:

Jellemző...

És mi van az adatokkal, beállításokkal?

Egyesek egy rendszert évekig használnak. Nekem ez a rendszerem 4 éves, de van olyan gép, amin 6 éves rendszer is van.

Több idő lementegetni minden beállítást, mint szimplán átrakni egy másik meghajtóra olyan másolással, ahogy én írtam... mert ugye driverek, böngészők, egyéb programok, azok beállításai, könyvjelzők, stb. Tehát ha az ember "belakja" a rendszert, sok minden veszik el, ha kompletten törli a rendszerét.

2020. ápr. 29. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!