Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » OMSI 2-be miért nem tudom...

OMSI 2-be miért nem tudom kiírni a buszra a menetrendemet?

Figyelt kérdés

Be raktam egy Ikarust a játékba, minden jó le lehet hívni meg vezetni, viszont valamiért nem ad lehetőséget a Grundorf mappon kiírni a buszra a menetrendet, csak ilyen más mappolt pályák helyeit adja ki pl.: délpest, óbuda stb...

És mivel nem tudom kiírni a buszra a Grundorf valamely végállomását így az utasok fel sem szálnak.

Van megoldás erre?

2022. szept. 12. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

A busz mappájába benne van a grundorf.hof fájl? Valószínűleg hiányzik, vagy mikor le hívod a buszt nem a megfelelő depót választod ki.

2022. szept. 12. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Hiányzik a .hof fájl, ami minden pályához kell. Menj be valamelyik alap busz mappájába és másold ki a grundorf.hof fájlt és illeszd be az Ikarus mappájába.
2022. szept. 12. 18:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Oo nagyon köszi skacok.
2022. szept. 13. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!