Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Steam-en kiadni saját DLC-t...

Steam-en kiadni saját DLC-t egy Aerosoft játéknál hogy lehet? (Omsi 2)

Figyelt kérdés
Mert ott láttam már ("semmilyen", ismeretlen) embereket kiegészítőket kiadni. Készítőnél az ő neve volt (pl: Kevin Nitschmann) kiadónál pedig Aerosoft. Hogy lehetne felvenni velük a kapcsolatot ez ügyben?

2021. márc. 14. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Úgy ahogy te gondolod, nem.
2021. márc. 14. 12:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Pedig Kevin Nistchmann is egy teljesen átlagos ember. Nem dolgozik az Aerosoftnál, ha arra gondol, hogy a cégen belül ő csinálta.
2021. márc. 14. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az nem dlc, mert az hivatalos gyártói kieg. Te modra gondolsz, az meg steam workshop... lenne, de nem került workshopba sosem. Máshol foglalkoznak modokkal
2021. márc. 14. 22:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Nézz utána. Hivatalosak. Fizetni kell értük (és a gyártó adja ki, csak nem ő csinálja) furcsa rendszer először én sem értettem... De azt tudom, hogy nem a workshopról van szó. "Áruház"ból lehet megvenni őket.
2021. márc. 15. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha személyesen valamiféle szerződést kötsz velük, meg ilyesmifélék, akkor lehet, persze.

De ennyi erővel én meg megyek HP nyomtatókat gyártani, és az én nevem lesz rajtuk...

Ha még mindig nem érted:

Megjelölték az "elsődleges" készítőt, de az vagy alkalmazott, vagy pl. egyéni vállalkozó, és szerződése van a kiadóval/fejlesztővel. És nem valószínű, hogy veled szóbaállnak így, hogy akarsz a szoftverükhöz egy kiegészítőt csinálni, de azt sem tudod mi micsoda.

2021. márc. 16. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!