Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a laptop futtatja a war...

Ez a laptop futtatja a war tundert illetve az esport játékokat élvezhető minőségben?

Figyelt kérdés

Asus Zenbook UX325

Intel i5-1135g7

Iris XE

16gb ram

512gb SSD

Alapvetően tanulásra/filmnézésre/böngészésre fogom használni, tisztában vagyok vele hogy ez nem egy gamer laptop.

2022. szept. 1. 10:31
 1/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

boven

sok mas jatek is elfut ha neked megfelel a low 720p 25-30fps akkor pedig barmi

laptop sajat felbontasa fhd, annyit a legtobb esport jatekban siman bir 60fps t

az emlitett war thunder viszont kisse igenyesebb igy kozepestol is lehet lejebb kell vened ha fhd n jatszol vele es ha 60fps atlagot akarsz

2022. szept. 1. 11:19
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

mondjuk lehet elhamarkodtam

nehez megtudni hogy ez a tipus hogyan is teljesit

mert maga a G7 proci es igp oke hogy boven elbirna veluk, meg a ram is

csakhogy ez egy pici energiatakarekossagra, kihegyezett gep, hatalmas akkuval

hutese nem valami extras, bar birnia kellene

de attol is fugg gyarto hogyan korlatozta be kepesegeit hogy kevesbe melegedjen es fogyaszon

vagyon nagy terhelest hosszuidon at nem biztos hogy birni fogja

viszont sokkal gyengebb proci, ram, igp(/vga) parossal is esportoznak elvezhetoen, turheto fps el

felbontast meg online jatekoknal amugyis sokszor lejebb veszik, meg skalazni is lehet a felbontast

2022. szept. 1. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, vinnie kéne, de én a helyedben nem vennék ilyen laptopot, egy ok miatt: OLED-képernyős.

Namost az OLED egy-két év használat után hajlamos a beégésre. Ez mobiltelefonoknál nem akkora probléma, mert ott általában kétévente cserélnek telefont az emberek, de egy számítógépnél igen, hiszen gondolom nem akarsz két év múlva megint venni egy újat. Én használtam egy 48 colos OLED TV-t monitorként (LG CX, tehát nem valami gagyi kategória), egy év után már be volt égve alul-felül, ahol általában statikus elemek vannak, mehetett panelcserére (szerencsére még garis volt, és az LG általában az első panelcsere árát amúgy is fedezi). Azóta már ismét TV-ként van használva a hálóban, ott szerencsére ez kevésbé probléma, de én soha a büdös életben nem vennék OLED-paneles monitort vagy laptopot, akármennyire is imádom az OLED-technológiát. A nappaliban lévő TV-m is OLED-es, az már 4 éves, azon nincs látható nyoma a beégésnek, de nem nézünk klasszikus értelmbe vett TV-t, csak streaming plusz Blu-Ray, néha egy kis játék, így minimalizálva vannak a képernyőn a statikus elemek.

2022. szept. 1. 12:31
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 rendben. Néztem az UM425UA modellt, szintén 16gb ram, proci ryzen 5 5500u, videókártya AMD radeon graphics, és csak ips kijelzős, gondolom akkor ez jó lenne helyettesítésnek.
2022. szept. 1. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, miért mindenképpen Zenbookban gondolkodsz? Ennyi pénzért már lehet kapni dedikált GPU-s laptopokat is, amelyek nem annyira otrombák, mint a legtöbb gamer laptop.
2022. szept. 1. 14:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Mert kisebbet szeretnék inkább 13,3”-14”

2022. szept. 1. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!