Laptopot vagy note book-ot szeretnék venni. És a ti tapasztalataitok alapján a Hp vagy az Asus a jobb? Kép minőségben, gyorsaságban, élettartama?
Nekem eddig az összes céges gépem HP és valami iszonyatos ipari hulladékok, félévente sztrók közeli állapodban viszem be őket, hogy adjatok már egy működőképest!!! Halózati gondok, a gyári dokkoló meghal, nem tölt, random elmegy a kép....
Dell a sajátom, 2012 óta 1db SSD-t kellett bele tenni. Dög nehéz a maiakhoz képest, de működik mindene.
Viszont lapot húzok 18-ra és LG Gram lesz az utódja szerintem! :)
ASUS. Nem kérdés.
Egyébként igen a keret és a felhasználás dönti el mit a legérdemesebb megvenni.
6:Alapvetően nem márka alapján döntünk, de a HP nagyon ráment az olcsósításra. Ez nagyon meg is látszódik mindenhol. Kommersz gépek vackok nagyon. HW minőségétől se vagyok elájulva, mert hullanak mint a legyek még az üzletiek is.
HP ügyfélszolgálat káoszos, de végül is az extra kéréseinket is teljesítették. Szóval ilyen szempontból nem érheti panasz a ház elejét. Szervizben volt a Fiam gémer gépe. Kijelzőről leszakadt a kábel. Nem volt kép. Nem mennék bele a részletekbe hol vettük hogy gariztattuk. Lényeg hogy kétlakiak vagyunk külföld és MO. Ez okozta a gondot a szállításnál, de megoldották.
Kommersz és az üzleti gépek nem egy tőről fakadnak. Sem külső sem belső kialakításban sem szolgáltatásokban sem árukban. Üzleti gépek jobbak és ennek ára van, nem kicsi. Üzleti gép el fog zörögni 10 évet. Azt nem tudom hogy elég lesz -e akkor a teljesítménye és lesz -e rá támogatott OS, de a kommersz gépek manapság ezt már nem bírják, annó még volt egy egy jobb széria. Báj dö véj az üzleti gépem egyik zsanérja eltörött 1,5 év után. Soha egy gépen se tört el, előtte full dell gépeim voltak, azokon fém a zsanér. Ha így kiemeltem akkor már lehet is érteni hogy ezen full műanyag. Látszik hogy megerősítették, csak hát a kínai vacak anyagminőség. Sokan ezért is csalódnak a HP ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!