Videókártya csere előtt állok, ez mennyire lehet majd probléma?
Az új videókártyát még nem vettem meg, de aggódom hogy ez gondot fog okozni.
Az én gépemet a PCX rakta össze, telepítéssel, mindennel együtt.
Ugyebár új videókártya berakás előtt DDU segítségével törölni kell az előző drivereket csökkentett üzemmódban, és ilyenkor nem a PIN-kódot kéri bejelentkezésnél, hanem a jelszót. De én csak PIN-kóddal szoktam bejelentkezni, jelszót még egyszer sem adtam meg, azaz nincs beállítva jelszó. Tehát akkor most nem fogok tudni bejelentkezni?
A gépházban nézelődtem, de nem találtam jelszó megadása/módosítása opciót.
Windows telepítésnél amelyik email címmel bejelentkeztél, annak a jelszavát kell majd megadni.
A forgalmazó eleve nem is tudja jelszóval levédeni a gépet, még akkor sem ha előre telepített Windows van a gépen.
Tehát, ha te telepítetted a Windowst és közvetlenül a telepítés után bejelentkeztél valamilyen email fiókkal akkor annak a jelszója kell majd. Ha előre telepített és nem jelentkeztél be, akkor semmi teendőd nincsen mivel nincs jelszó beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!