Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi van mostanában a Vodafone-nal?

Mi van mostanában a Vodafone-nal?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, egyre gyatrább a szolgáltatás. Konkrétan volt ez a számlázási átállás, a myvodafone-ba bejelentkezve a saját szolgáltatásaimat nem látom, helyette valaki egész másét, úgy kb mindent. Számlát nem kapok, de félek, hogy hamarosan behajtják az ismeretlen költségeket, amiről nem is tudom, mennyi.

Olyan érzésem van, mintha recsegne, ropogna az egész rendszer.

2022. aug. 22. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell sokaig aggodni, ma jelentettek be hogy a magyar allam es a 4iG megveszi.

Amugy mindig is egy utolso kokany banda voltak, a ruppotlan h.lyegyerekek feltoltokartyas vitamaxos szolgaltatoja, nem valtozott semmi.

2022. aug. 22. 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:
És ha megveszi a magyar állam? Akkor jobb lesz, vagy rosszabb?
2022. aug. 22. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ex UPC-s-ként lettem anno vodafosos, ami ellen nyilván nem tehettem semmit.

Évekig nem volt semmi gondom a UPC-vel, ahogy átvette a vodafos az egész vezetékes szolgáltatás egy nagy kupac szar lett. Hónapokon keresztül napi több órán át akadozott az internet. Aminek a vége az lett, hogy szaros 2,5 ezer forintot engedett el a vodafos kártérítés gyanánt.

Szóval nem jobb lett, hanem rosszabb anno.

Egyébként az elmúlt 2-3 hónapban megint akadozások vannak a vezetékes internetnél, kétszer ígérték hogy kijön a technikus, azóta is várom.

Simán lehetne az NMHH-nál panaszt tenni ezért, még azt a 3 ezer forintos költséget is megérné.

2022. aug. 22. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!