Miért nem tölti a LEGÁLIS tartalmat a utorrent?

Amíg nem kapcsolódik új feltöltő, vagy a jelenlegi 1 darabnak nem jut rád elegendő sávszélessége (például mást is seedel, ezért azok lefoglalják a netét, rád nem marad) nem tudsz mit csinálni, csak várni.
Ha a kapcsolat létrejött, ha a letöltés akár csak egy kicsit is elindult, akkor nem a neted, nem a kliens, és nem a beállítás hibás. Egyszerűen nincs kitől letölteni jelenleg. Azt pedig nem lehet így vakon megmondani, hogy estére, holnapra, jövő hétre ez változni fog-e. Ha van türelmed, addig futtatod amíg egyszer csak le nem ér. Ha nincs, akkor beszerzed más forrásból ahol van több seeder.

"Egy - másfél óráig próbáltam letölteni a Linuxra különböző torrent klienseket"
Ott van a Transmission:
a qBittorrent:
vagy a Deluge:
Mind a három ingyenes, nyílt forrású és elérhető az elterjedtebb Linux-disztribúciókra is - akár hivatalos tárolókból is - példának okáért:

Most tényleg 400Ft-ot szarozol? :D Ott van Steam-en, vedd meg. De ha ingyenes volt GoG-on és behúztad, akkor miért nem jelentkezel be ott és töltöd le legálisan?
Másrészt, rengeteg másik torrent kliens van, előttem felsorolták a legjobbakat. Én úgyszint a qBittorrent-et tudom ajánlani.
Egyébként seed nélkül nehéz lesz letölteni.

Még a meta adatokat sem töltötte le, tehát el sem juthatott pár százalékig sem!
Mellesleg ha az almafa a szomszédban van, akkor nem legális felmászni rá az ingyen almáért

Ha teljesen legálisan van fent torrenten, akkor csak FREEWARE lehet.
A legtöbb FREEWARE program letölthető a fejlesztő oldaláról, szintén ingyenesen.
Ha meg kell venni, akkor az ingyen való lekalózkodás máris nem "legális"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!