A Revision OS-ből miért nem szedték ki a termékkulcsos aktiválós izét?
Mert az említett rendszer egy megberhelt, kiherélt Windows.
Attól, hogy egy valag rendszerszolgáltatást kikapcsoltak benne, a rendszer ugyanaz maradt. És mint tudjuk, a Win kereskedelmi szoftver, amely licencet kér...
"Az egy nem hivatalos debloat-olt Windows."
Nem. Ez egy pistikék által szétbarmolt, megbízhatatlan szar.
Ekkora f*szságot ritkán hallotam mint most előttem válaszolótól. Maga a Windows egy megbízhatatlan sz*r, de ha ezzel nem vagy tisztába használjad csak a tele bloatwares, fölösleges szolgáltatásokkal teli rendszert. Legalább alkoss már úgy véleményt valamiről mielőtt használtad, és nem csak ilyen noname fórumokon kéne keresgélni egy kifogást amivel tudod a saját f*szságodat igazolni. Szakmabeli vagyok, szóval szerintem értek hozzá mit telepítek fel és mit nem.
Alapjáraton a Windows is rengeteg személyes információdat kezeli, ezt remélem tudod. Az ilyeneknek mint neked, édes mindegy ki és miként kezeli az adatotat. Ha ennyire fosol az adataid iránt használj Linuxot.
Szerintem a Windows 8.1 volt az az utolsó rendszer ami nem volt ennyire elb*szva.
Legalább annyit tennél meg felmész az oldalukra, de belinkelem neked: [link]
Kicsit olvasgas az oldalon és ráfogsz szerintem jönni hogy szinte mindegyik újabb Win update-ben amihez hozzányúltak, leírják betűről betűre és pontról pontra hogy mit raktak bele és mit kapcsoltak ki.
Ha ezt tisztáztuk, akkor jöjjön a fent említett kérdés:
Azért van mert még én tavaly leszedtem NTlite-ot és megnéztem ha kikapcsolom a licenc kulcsot akkor a telepítő el sem indul.
Vagy megveszed vagy aktiválod cmd-n belül, egyébként aktivátort már nem nagyon használnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!