Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Revision OS-ből miért nem...

A Revision OS-ből miért nem szedték ki a termékkulcsos aktiválós izét?

Figyelt kérdés
Az egy nem hivatalos debloat-olt Windows. Egész jól sikerült a csapatnak, amit csináltak vele, de csak addig tetszett, míg rá nem kapcsoltam az internetre. Egyből kiírta, hogy nincs aktiválva. Mondjuk én Linuxot használok, csak VirtualBoxban próbáltam ki, de akkor is jó lenne, ha nem lenne benne ez az aktiválásos hülyeség. Ezt miért nem szedték ki belőle? Ha kulcs nélkül teljes lenne, akkor aztán végképp tök jó lenne.

2022. aug. 9. 18:09
 1/3 Alex Fly ***** válasza:

Mert az említett rendszer egy megberhelt, kiherélt Windows.

Attól, hogy egy valag rendszerszolgáltatást kikapcsoltak benne, a rendszer ugyanaz maradt. És mint tudjuk, a Win kereskedelmi szoftver, amely licencet kér...

2022. aug. 9. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Az egy nem hivatalos debloat-olt Windows."

Nem. Ez egy pistikék által szétbarmolt, megbízhatatlan szar.

2022. aug. 10. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
60%

Ekkora f*szságot ritkán hallotam mint most előttem válaszolótól. Maga a Windows egy megbízhatatlan sz*r, de ha ezzel nem vagy tisztába használjad csak a tele bloatwares, fölösleges szolgáltatásokkal teli rendszert. Legalább alkoss már úgy véleményt valamiről mielőtt használtad, és nem csak ilyen noname fórumokon kéne keresgélni egy kifogást amivel tudod a saját f*szságodat igazolni. Szakmabeli vagyok, szóval szerintem értek hozzá mit telepítek fel és mit nem.

Alapjáraton a Windows is rengeteg személyes információdat kezeli, ezt remélem tudod. Az ilyeneknek mint neked, édes mindegy ki és miként kezeli az adatotat. Ha ennyire fosol az adataid iránt használj Linuxot.

Szerintem a Windows 8.1 volt az az utolsó rendszer ami nem volt ennyire elb*szva.

Legalább annyit tennél meg felmész az oldalukra, de belinkelem neked: [link]

Kicsit olvasgas az oldalon és ráfogsz szerintem jönni hogy szinte mindegyik újabb Win update-ben amihez hozzányúltak, leírják betűről betűre és pontról pontra hogy mit raktak bele és mit kapcsoltak ki.

Ha ezt tisztáztuk, akkor jöjjön a fent említett kérdés:

Azért van mert még én tavaly leszedtem NTlite-ot és megnéztem ha kikapcsolom a licenc kulcsot akkor a telepítő el sem indul.

Vagy megveszed vagy aktiválod cmd-n belül, egyébként aktivátort már nem nagyon használnék

2022. okt. 1. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!