Hogy tudnék kivágni egy jelenetet egy filmből?
Van erre valamilyen program vagy ilyesmi? Szeretnék kivágni jeleneteket néhány kedvenc filmemből, lehetőleg jó minőségben magamnak.
Ui.: Ha lehet az olyanok kíméljenek meg akik max csak annyit tudnak hozzá tenni hogy pl.: ,,Minek?" stb.
Videóvágó programokkal. Erre a Google-ben is találnál választ... Néhány videóvágó program:
Fizetős: Premiere Pro, Vegas
Ingyenes: DaVinci Resolve, Lightworks, OpenShot
Köszönöm szépen mindenkinek! Igen vannak a Googlebe, de ha itt kérdezem akkor gondoltam olyanokat írnak az emberek amiket használnak és nem nekem kell eldönteni hogy melyik is lehet a jobb. De egyébként jogos a felvetésed.
Laptopra gondoltam egyébként.
Pontos kivágás macerás. Mkv Toolnix pr.-mal szoktam kivágni idő kezdete és vége alapján. Utána videó szerkesztővel áttünések esetleg. De akkor már renderelni kell, ami hosszú ideig is tarthat. a lényeg olyan vágó kel, ami nem kódol újra.
Ezt kedvelem még> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!