Hogyan lehet több perces jelenetet kivágni egy filmből?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet több perces jelenetet kivágni egy filmből, hogy videót készíthessünk belőle? Ne haragudjatok, jobban nem tudtam megfogalmazni a kérdésem.2010. júl. 30. 11:24
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2010. júl. 30. 11:28
3/8 anonim válasza:
Csak megnyitod benne a filmet,kijelölöd a szükséges jelenet elejét és végét/A-B/ aztán Save video.
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2010. júl. 30. 11:31
6/8 anonim válasza:
Nekem is megvolt ez a progi de mikor megakartam nézni h mit csinálltam nem tudtam megnyitni!Milyen videólejátszó progival lehet megnyitni az ezzel vágott filmeket?
7/8 anonim válasza:
Mentéskor,mikor be kell írni a fájl nevét,akkor a kiterjesztést is utána kell írni.Tehát,ha aviból vágunk ki,akkor a neve legyen például kivágott.avi
Ha nincsenek elrejtve a kiterjesztések ez utólag is pótolható.
8/8 anonim válasza:
kössz akkor felteszem még1-szer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!