Hogyan dolgoztok home officeban, ha az otthoni gép perifériáit akarjátok használni?
Nekem alapvetően megvan a magam kényelmes, kétmonitoros elrendezése itthon, viszont egy a baj: folyamatosan ki-be kell dugdosnom mindent az otthoni gépből a munkahelyi laptopba, hogy ugyanúgy tudjam használni azt is. Ami valljuk be, heti 3 nap ho és heti 2 nap iroda váltásban rohadt szar így, még kábelvezetés szempontból is. Mit javasoltok, mit csináljak, hogy ne kelljen ezzel bajlódni és mindent átdugdosni, de mégis használhassam az itthoni perifériáimat a munkahelyi géppel?
Gondolkodtam switchen, dokkolón, de eddig a távoli elérés tűnik a legjobbnak. Nem tudom viszont, hogy hogyan a legoptimálisabb, hogy például a hang és teamsen a képernyőmegosztás és minden más is elérhető legyen arról az eszközről.

En ezt ket-harom felekeppen oldottam meg:
1. megoldas: mindenbol kettot vettem. Ket szamitogep asztal, ket billentyu ket eger
2. megoldas: ujraformaztam a munkkahelyi laptopot es tettem fel ra ket rendszert (particiot), es bootolaskor lehet valasztani
3. es egyben legjobb megoldas: az asztali pc-met hasznalom mind szemelyes dolgokra mind munkahelyi dolgokra. ha netan megis mennem kell akkor atmentem a munkamat a laptopra es azt viszem magammal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!