Mi baja van az egérnek? "Magától" kettőt kattint, amikor egyet kéne, ugrál a kijelölés, miközben ez egy vadi új egér, szösz vagy szőrszál nem ment bele.
Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 16:44
2/8 A kérdező kommentje:
Vadi új, 1-2 hetes.
2022. júl. 31. 16:48
4/8 anonim válasza:
Tényleg ilyen ostoba vagy, vagy tetteted? Szerinted a gyári hibák, szállítási balesetek, tárolási bénázások időhöz vannak kötve? Istenem...
5/8 anonim válasza:
Gyári hibás, de erre való a garancia. Vidd vissza és ingyen megjavítják neked, vagy ha nem lehetséges akkor kapsz egy másikat.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem, elvileg semmi baja
2022. júl. 31. 20:53
8/8 anonim válasza:
Szia!
Az én egerem 8-10 évig bírta ugrálás nélkül, aztán egyszer csak elkezdte nekem is ugyan ezt csinálni.
Két okból nem mehet a kijelölés:
1: Túl hátul fogod az egérgombjait.
Próbáld meg előrébb tartani az ujjad az egérgombokon.
2: Ha kibontod az egered, lesz benne két pici pöcök és két pici gomb, amik kattognak megnyomáskor. A két pici pöcök - ami nyomja a két pici gombot - nem éri el rendesen a két pici gombot.
Ezt én úgy oldottam meg, hogy körömlakkal befestettem a két pici pöcköt, hogy jobban elérje a két pici gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!