Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ugyan tudom kijelölni és csak...

Ugyan tudom kijelölni és csak a kijelölt szavakat szerkezteni Microsoft Word-ben?

Figyelt kérdés
Például ha van egy 400 oldalas word dokumentumom ahol a betűtípus az mondjuk Times New Roman és ebben a dokumentumban 69-szer szerepel a "ma" szócska és azt akarom hogy mind a 69 szócska mondjuk Ariel betűtípusű legyen akkor azt hogy tudom egyszerre kijelölni és megformázni? (tehát hogy ne egyesével kelljen megkeresni a szavakat és ne egyesével kelljen átállítani a betűtípust)

2021. okt. 20. 22:40
 1/2 Argloss ***** válasza:
100%

A kezdőlap szalag jobb szélén van a csere gomb. Nyomd meg. Keresett szöveg: ma, csere erre: ma.

A megnyíló csere ablak bal alján látsz majd egy egyebek gombot ami további opciókat ad. A formátumon belül a betű beállításait kell módosítanod majd.

Végső teendő rányomni az összes cseréje gombra.

Ariel betűtípus mondjuk nem igen lesz csak Arial, de annyi baj legyen.

2021. okt. 21. 00:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Kedves Argloss! Működik, dejó:) Köszönöm ezt a hatalmas segítséget, megcsináltad vele a napom!!! Legyen neked is szép napod:)
2021. okt. 21. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!