Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Google Ads PIN-kód miért...

A Google Ads PIN-kód miért nem érkezett meg időben a lakcímemre?

Figyelt kérdés

Van egy saját honlapom, és belinkeltem arra a Goggle Ads reklámokat több, mint 3 hónappal ezelőtt. A fizetési küszöb már régen elérte a minimumot, de addig nem utlják át az összeget, amíg nem igazolom a lakcímemere elküldött PIN-kóddal a lakcímemet.

Már négyszer rendeltem meg újra a kódot, de még mindig nem érkezett meg (a lakcímem pontos). Időközben a reklámokat is lekapcsolták a weboldalamon emiatt. Tudna valaki segíteni, hogy mit tegyek ezután? Volt másnak is ilyen? Előre is köszönöm a tanácsokat.

2022. júl. 28. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elküldték egyáltalán?
2022. júl. 28. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Jó kérdés. Ezt honnét tudhatom meg?

2022. júl. 28. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy kértél újat? Rányomtál a 'PIN-kód újrapostázása' gombra, vagy hogy?
2022. júl. 28. 20:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen pontosan úgy, ahogy leírtad.
2022. júl. 28. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem élnék a privát üzenetben felkínált "lehetőséggel", annyira nem értek a Google Ads-hez, tekintve, hogy nem használom, és vállalkozásom sincs. Csak itt próbáltam segíteni, hogy ahogy megtudunk részleteket, szűkíthessük a lehetőségek körét, és közelebb kerülhess a megoldáshoz. Így talán az utolsó kérdésem: 1000%, hogy jó cím és jól lett megadva? Amerikai szabályok és hasonlók szerint is?
2022. júl. 28. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!