Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy 1 terrás HDD-m és egy...

Van egy 1 terrás HDD-m és egy 512GB m.2 ssd a gépbe?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy a napokban átálitottam hogy az m.2 bootoljon az esetleg a változás okozhat e bizonyos játékban akadást?vagy az teljesen kizárt?
2022. júl. 26. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Átállítottad? Magyarul átraktad a rendszert SSD-re és a játékok kerültek HDD-re?

Mert ha ez a helyzet akkor simán megeshet, vannak játékok amiknek már ekvés a HDD.

2022. júl. 26. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hdd nélkül is bootol és ezek is rendben akkor ok

[link]

2022. júl. 26. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
az a lényeg hogy az ssd partíciójára kerülöjön a win
2022. júl. 27. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Okozhat akadást, de nem valószínű.

És még mindig terabyte, egy r-el. A Terra az a Föld.

2022. júl. 27. 10:53
 5/5 A kérdező kommentje:
A win az SSD-n van. Csak eddig nem ez volt az elsődleges bootolasi opció és most magát az SSD-t adtam meg elsődlegesnek mert nem indult be a Windows valamiert kiírta hogy válasszak bootolasi opciót pedig előtte meg a hdd volt az elsődleges kikapcsoltam a gépet mikor kapcsoltam vissza már nem indult be csak így hogy atalitottam.Szerintetek érdemesebb lenne egy 1TB SSD vennem és a HDD-t pedig kiszedni ?
2022. júl. 27. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!