Egy jól bevált egérpadot?
Figyelt kérdés
a neten sokféle van, 0-tól 50 000-ig, és nem szeretnék olyanba belefutni, ami drága, de hosszútávra egy kalap sz@r. Mert igen, még drágább árfekvésben is belefuthat az ember olyanba, ami bőven nem érte meg az árát. Ezért kérem tanácsotokat. Olyan írjon, aki tapasztalata alapján tud írni valamit, akár ha picit is használható infót, nekem az is jól jönne. Hosszútávra terveznék vele, és a lehető leg kevésbé tapadjon...2022. júl. 20. 14:56
1/5 Alex Fly válasza:
Lehet, hogy nem túl népszerű, de tapasztalat: bemész a teszkóba, ósanba vagy bármely nagyáruházba, ahol árulnak ilyesmit és megkeresed a legolcsóbb, leggagyibb egérpadot. Azt, ami egy fél centi vastag szivacsgumira ragasztott egyszínű szövetből áll. Ez magasan veri az összes, többezer forintos, RGB-s, tizenkétlövetű gamer padet.
A másik megoldás - amit jelenleg is használok- egy profi üveg CorePad; de ez nem mimdegyik patkánnyal használható...
2/5 A kérdező kommentje:
Az utóbbi tanácsod érdekelne. Leírnád nekem a pontos típusát, hogy rá tudjak keresni a neten?
2022. júl. 23. 01:41
3/5 Alex Fly válasza:
Én ajándékba kaptam. Egy enyhén vsse alakú üveg, a felületén pontokkal; a sarkában pedig egy CorePad felirattal. Én is csak ennyit tudok róla...
5/5 Alex Fly válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!