Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Feltörték a youtubeomat, de...

Feltörték a youtubeomat, de prémiumom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Előfizettem youtube premiumra, de valaki feltörte a fiókomat.. Írtam a youtubenak, de semmi érdemleges válasz csak automata üzenetek. (Ha írnak is, akkor sem tesznek semmit, mert szerintük ugyanúgy én használom a fiókot..)

A pénzt a kártyáról ugyanúgy vonják, és ugye csak úgy tudnám lemondani, ha betudnék lépni az oldalamra.

Szerintetek tudok valamit tenni? Kinek írjak? Hónapok óta próbálkozom...

2022. júl. 18. 06:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Emaillel új jelszót kérve lépj be....
2022. júl. 18. 06:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem a YouTube fiókod került feltörésre hanem a Google fiókod és olyankor végig kell menned a visszaszerzési folyamaton. Erről a Google oldalán találsz több infót: [link]

A YT Premium pedig továbbra is le lesz vonva. A banktól kérheted, hogy tiltsák le a kártyát és kérhetsz helyette újat.

2022. júl. 18. 06:30
 3/6 A kérdező kommentje:
a Google fiókomba érdekes módon betudok lépni. Tudok emailt küldeni stb stb dolgot használni. Viszont a youtube teljesen satu.. Tudom, hogy egybe van kötve. De valaki feltörte és valószínűleg ki is tettek valamit helyettem, mert teljesen "kivagyok tiltva" onnan.. Végigcsináltam minden lépést, hogy az enyém a fiók, de nem csinálnak semmit. Már nem is a fiók érdekel, hanem hogy ne vonják le a pénzt havonta.. De azzal sem kezdenek semmit
2022. júl. 18. 06:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy letiltatom a kártyát
2022. júl. 18. 06:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor marad a kártya letiltás szerintem is.
2022. júl. 18. 06:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2022. júl. 18. 06:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!