Telepítettem a Windows Xp-t, de alapból nem működik az InternetExplorer.. Miért?
Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 15:28
1/12 anonim válasza:
IE-t már nem támogatja a microsoft és szerintem át akarna irányítani Edge-re, ami nem valószinű hogy telepíthető XP-re
2/12 2*Sü válasza:
Az XP terméktámogatása 2009-ben, a meghosszabbított terméktámogatás 2014-ben szűnt meg. Az Internet Explorer támogatása 2022. június 15-én szűnt meg végleg. De már jó ideje egy csomó weboldal nem támogatta az Explorert.
Hogy egy minimum 6 éve végleg eltemetett operációs rendszeren miért nem fut egy nemrég hivatalosan is halottnak nyilvánított böngésző, azt nem tudom, de sok csodára ne számíts.
3/12 anonim válasza:
De, működik az IE6.
Az más kérdés hogy interneten már nem fogsz böngészni vele. :)
4/12 anonim válasza:
Korabeli oldalakat kell megnyitni vele, amit 2014 óta nem frissítettek, azokat kiválóan viszi. Amit azóta frissítettek, el lehet felejteni.
5/12 anonim válasza:
Nem lehet hogy nem az internet Explorer nem működik hanem nincs net mert nincs telepítve a háló kártya drivert? Próbálj egy Pintér indítani cmd-ből google.com ra
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek..
2022. júl. 7. 18:56
8/12 A kérdező kommentje:
Pendrive-ról telepítettem az Opera böngészőt, az első lap jó,de
ha rákattintok bármire, sajnos /oldal nem található/..
2022. júl. 7. 19:46
9/12 anonim válasza:
Az első oldal persze hogy jó, mert az egy html ami rajta van a hdd-n. Mondom hogy nincs neted. Mond meg milyen alaplapod van meg mondom milyen drivert kell feltelepítened.
10/12 A kérdező kommentje:
Alaplap--- Asrock P4i65G.
2022. júl. 8. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!