Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telekomnál már tapasztaltatok...

Telekomnál már tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés

Kb. másfél hónapja az otthoni internet csomagunkat a legnagyobbra váltottuk. A nevét megváltoztattuk, stb.

Ma reggel arra jöttem haza, hogy ismét a gyári beállítás a neve és a sávszélesség stabilan 55 Mbps…

Már korábban is írtam nekik panaszt a sávszélesség miatt, amire nem jött válasz, akkor még 90 volt…

Szerintetek érdemes a felügyeleti szervhez fordulni és fogyasztóvédelmi eljárást kezdeményezni?

Konkrétan 5000 ft-ot fizetek egy 2000 forintos szolgáltatásért jelenleg.

2022. júl. 7. 07:40
 1/8 anonim válasza:
0%
Ennyi erővel akkor tömegesen kéne fordulni a fogyasztóvédelemhez, én Velencén havi 3000ezret egy pocsék 18Mbit/s letöltési rátáért
2022. júl. 7. 07:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Előbb nézd meg a szerződést amit aláirtál. Általában meg van adva egy garantált minimális sebesség amit biztosítania kell a szolgáltatónak. Ez jóval kevesebb szokott, mint maga a csomagban lévő.

Az viszont nem normális, hogy elfelejti a beállításait az eszköz. Ezt mindenképpen jelezd és azt is, hogy már többször előfordult.

2022. júl. 7. 07:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a garantált sebesség megvan, akkor sajnos nem tehetsz semmit. Ezt erősen ki is szokták használni a szolgáltatók, mert így következmények nélkül adhatnak el olyan sávszélességet, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal.
2022. júl. 7. 07:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs meg a garantált sebesség se, az ugyanis 300 Mbps. Ez az infó kimaradt.
2022. júl. 7. 08:03
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Igazából akkor sem tehetsz semmit, mert Magyarországon nem létezik fogyasztóvédelem.
2022. júl. 7. 08:04
 6/8 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Hívd fel őket mindenképp.
2022. júl. 7. 08:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
4/ akkor jogod van ködbér nélkül kisebb csomagra váltani.
2022. júl. 7. 08:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem első körben mindenképpen a szolgáltatónak jelezd és jelentsd le hibára. (Nincs meg a garantált sebesség és azt is, hogy gyári beállításokra áll vissza az eszköz.)

Kérdés:

Eddig is ilyen volt?

Mióta jelentkezik ez?

Mekkora pontosan a csomag?

Kábelen mekkora a sebesség?

2022. júl. 7. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!