Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Samsung Galaxy A70 rezgőmotorh...

Samsung Galaxy A70 rezgőmotorhibát tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
Mostanában rendszeresen csinálja azt, hogy "kikapcsol" magától a rezgőmotor, aztán bekapcsol, csak így random. Fórumokon olvastam, hogy ez nem egyedi jelenség, volt, akinek a zsír új telefonjával történt ilyen. Az enyém kb 2 évés. Hátha valaki tapasztalt ilyet és a motor cserén kívül talált rá más megoldást is
2022. jan. 30. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

2éves az A70-en, nekem rezgőmotorhiba nem jelentkezett még, azonban a képernyő hetente legalább egyszer befagy, és konkrétan töltőre kell dugnom a telefont, hogy újra müködjön.

Egyébként én más hibát nem tapasztaltam a készüléknél, szeretem nagyon.

2022. jan. 30. 21:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez a képernyő dolog nálam is jelentkezett már. De csak akkor, ha nem a saját töltőjét használtam hozzá
2022. jan. 30. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:
En a gyari toltovel toltom csak, ezert is fura :(
2022. febr. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!