Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Post Screen-nél miért nem...

Valaki51 kérdése:

Post Screen-nél miért nem müködik a billentyűzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Bios/UEFI-n belül nem müködik sem az egér sem a billentyűzet.

A Számítógép indításakor sem müködik a billentyűzet. A Windows-on belül müködik. A Post képernyőn sem müködik emiatt a Bios/UEFI be sem tudok belépni. Csak úgy tudtam belépni hogy lehúztam minden merevlemezt és automatikusan bedobott. Ha valaki tud segíteni akkor köszönöm. (Ja és nem nem a billentyűzet a baj mert másik gépen müködik a billentyűzet és másik billentyűzettel is ki volt próbálva.)

2022. júl. 2. 22:55
 1/7 anonim válasza:
Ha jól tudom vannak billentyűzet fajták amiket nem támogat maga a biosz. Nekünk is ez volt, de egy másikat rá kötve működött
2022. júl. 2. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Tehát nem a bioson belül nem működik hanem a biosba se tudsz belépni billentyűzettel.

Az ok egyszerű. Mert bekapcsoltad biosban a Fast Boot menüpontot. [link]

[link]

2022. júl. 2. 23:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Másik billentyűzettel nem működött, nem a Fast Boot-ot kapcsoltam be hanem a Legacy mode-ot tiltottam le. Mert Vistát akartam rakni és kérte a telepítő. És nem Win10 van rajta.
2022. júl. 2. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:

XP, Vista, win7 még csak Legacy mode-ot tud.

Nem kéne ész nélkül mindent elállítgatni a biosban. :)

2022. júl. 2. 23:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy jött ide a Windows? Ha Kikapcsolom a Legacy Módot akkor Nem müködik a billentyűzet meg az egér? Akkor a Bios/UEFI Azt mondja hogy: Jólvan akkor ne érzékeljük a perifériát.?
2022. júl. 3. 00:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Hogy jött ide a Windows? úgyhogy ez a szó szerepel a kérdésben.

Javaslom egy cmos resetet csinálj (elemkivétellel vagy jumperrel vagy default értékek betöltéssel)

2022. júl. 3. 00:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A CMOS Reset segített. De a Windows csak a szerepelt a kérdésben. De még nem is kérdés volt hanem egy állítás. "A Windows-on belül müködik."
2022. júl. 3. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!