Újratettem a Windowst és mikor elkezdem letölteni a drivereket a Windows frissítésnél akkor megakad,kikapcsol és nem működik a billentyűzet bekapcsolàskor?
Figyelt kérdés
Mit kellene csinálnom? Drivereket honnan töltsem le inkább?
Kezdjem előről?
2022. jan. 31. 08:50
1/7 anonim válasza:
Elsőnek alaplap és vidi kártya típusát derítsd ki és gyártó oldaláról szedd le. Bár laikusoknak pl driverbooster nevű program is elég - nem jó de nem is tragikus.
2/7 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy milyen Windows. Eredeti Windows 10, vagy lopott-agyonbarkácsolt Win 7? Nagyon nem mindegy.
3/7 A kérdező kommentje:
Eredeti win 10
2022. jan. 31. 14:25
4/7 A kérdező kommentje:
Betudtam jelentkezni kepernyo billenytuzettel de windows updatenel a letoltesek fuggoben vannak egy meg megakadt 20%nal
2022. jan. 31. 14:35
5/7 anonim válasza:
A hardverek drivereit ne a windows-al töltesd le, hanem keresd meg a hardvereid honlapját és onnan manuálisan töltsd le és telepítsd.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt És csak azt kell ahol van felkialto jel sarga haromszoggel a eszkozkezeloben?
2022. jan. 31. 15:39
7/7 A kérdező kommentje:
Videokartyat most toltom le
Ezeket honnan toltsem le?
BCM20702A0
Intel(R) Management Engine Interface
Sm buszvezérlő
High Definitiob Audio hangeszkoz
Amugy a windows update ezt Bcm20702Ao letoltes miatt fagyot ki szerintem most letorolte mert hibanak talalta. Ezt most toltsem le?
2022. jan. 31. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!