Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az minek a hibája hogy filmnél...

Az minek a hibája hogy filmnél csúszik a hang a képtől?

Figyelt kérdés

Külső hdd-röl szoktam filmezni, úgy hogy tévére rákötöm. Leszedtem egy sorozat 1. Évadát azt néztem, és a film vége fele csúszott a hang a képtől.

egy másik kérdésem is lenne, miért van az hogy magyarul beszélnek, vagyis magyar szinkronos, de film közbe átvált néha párbeszédeknél angolra és nincs hozzá semmi felirat, aztán vissza vált magyarral?

2022. júl. 2. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Másik kérdésre: a magyarul leadott tartalmakat cenzúrázzák, vágják, emiatt kevesebb tartalmat kapsz az eredetihez képest szinte mindenből. Amikor az eredeti képre ráhúzzák a magyar szinkronos hangsávot, nem lesz magyar szöveg ott, ahol a jelenet a magyar közönségnek adott verzióból ki volt vágva (hiszen nem kapta meg a szinkronstúdió, és le sem adták).
2022. júl. 2. 12:20
 2/2 anonim ***** válasza:
A releaser hibája, aki nem vette észre, hogy csúszik a hang.
2022. júl. 2. 12:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!