Mit csináljak, ha túlmelegszik a laptopom? HELP
Figyelt kérdés
Imádok játszani de sajnos nincs PC, laptopon játszok. AMD Ryzen videokártyám van, biztos elég rossz. Kipróbáltam sok mindent, játéknak "set high priority", 60 fps-re rögzíteni, maximum power state-nek 90et raktam, Active meg Passive system cooling policy (egyik sem működik). Semmi sem használ, mit tegyek? A venti is ki volt pucolva már pár napja, ha azt írnátok. Nem jó semmi, bármi egyéb tanács? Azon kívül hogy kuka és vegyek PC-t, sajnos nincs rá most keret. Köszi2022. jún. 30. 21:00
1/10 A kérdező kommentje:
Szóval a driverek is frissítve voltak, a Windows is, folyamatosan frissítem. AMD Adrenalin verzió is le van töltve, chill-re raktam a Radeon Chill beállítást (30-60 közötti fps cap) Még sem jó semmi. Mindjárt leírom részletesebben is, hogy pontosan milyen driverem van.
2022. jún. 30. 21:07
2/10 A kérdező kommentje:
Processor AMD Ryzen 5 3500U with Radeon Vega Mobile Gfx 2.10 GHz
Installed RAM 8.00 GB (5.92 GB usable)
Device ID
Product ID
System type 64-bit operating system, x64-based processor
Pen and touch No pen or touch input is available for this display
2022. jún. 30. 21:09
3/10 A kérdező kommentje:
Bármilyen tanácsot és ötletet elfogadok. MMO-val játszok. LoL például régen jól ment rajta, de ez sajna nem. A játék maga is szaggat, laggol, de az nagyobb probléma hogy túlmelegszik a laptop, néha annyira mintha fel akarna robbanni, hogy muszáj kilépjek.
2022. jún. 30. 21:11
4/10 anonim válasza:
Laptop hűtő cuccot lehet kapni.
5/10 anonim válasza:
Hány éve volt a processzor újrapasztázva?
A venti pucoláshoz szét is volt szedve?
Célszerű kemény felületen használni, hogy könnyen járjon a levegő.
6/10 anonim válasza:
És érdemes megemelni a hátulját két valamivel. A proci pasztását mikor csináltad utoljára?
7/10 A kérdező kommentje:
Soha nem csináltam pasztázást, kb 2 éve vettem ezt a laptopot. Szét volt szedve az alja, mikor tisztítottam, igen.
2022. jún. 30. 21:40
8/10 anonim válasza:
Laptophuto, lennebb veszed a grafikat, regebbi jatek, vagy megvarod legalabb szeptembert.
Es ne varj csodat ha a szobadban is 28+ fok van. Meleg levegovel nem lehet hatekonyan huteni.
9/10 anonim válasza:
Vársz őszig. De legalább hőségriadó idején ne játsz. :)
10/10 anonim válasza:
Ezt tudja nyújtani egy laptop. Én szintén ezért b.sztam ki a kukába és váltottam PC-re. Azóta megváltódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!