Van arra mód hogy megjavítsam a mechanikus billentyűzetemet?
Egy asus rog strix flare billentyűzetem van. Sajnos leöntöttem kólával és meghalt...
Van e rá mód hogy valaki megjavítsa vagy fixen kuka
Én ugyan mechanikus billentyűzetekben nem vagyok otthon, de menbránosat már több százat javítottam. Általánosságban ettől függetlenül tudok tanácsot adni.
Ilyen esetben mindig szét kell csavarozni az eszközt, gondosan ügyelve arra, hogy tudjuk, mi hová illik! Ha kell, folyamatosan készíts fényképeket (vagy videót), amiről vissza tudod nézni, ha valamit nem tudsz hogy hová való.
Miután szétszedted, a nem elektronikus részeket mosd el! (Azt nem tudom, hogy a mechanikus billentyűzet kapcsolói mennyire tűrik a nedvességet, így inkább azokat csak törölgesd le, ha kólás lett!) Ha elektronikus részek is kólásak lettek, azt alkohollal tisztítsd meg! (Legalább 95%-os etil, vagy izopropil.) Ha nincs otthon, akkor alkoholtartalmú ablaktisztítóval. Ha elektronikus sérülés is történt, akkor annak megjavításához (már ha lehetséges) értened kell az elektronikához. Ezt most itt hosszú lenne leírni.
Miután megtisztítottad, szereld össze, és reménykedj, hogy működni fog.
Köszönöm a válaszokat...
Valaki nem tud olyan szervizet aki fogalkozik ilyennel Budapesten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!