Kézfertőtlenítővel le lehet törölni a billentyűzetet,egeret?
Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 19:22
1/8 anonim válasza:
Le, ha nem cuppogosra aztatott ronggyal csinalod.
2/8 anonim válasza:
Én Domestos higiénikus törlőkendővel törlöm. Kicsit büdös, de nem okoz semmi problémát. :D
A fertőtlenítő folyadékot ne csurgasd rá sehova. Egy rongyra, papírtörlőre, tegyél nagyon keveset és úgy töröld le.
5/8 A kérdező kommentje:
Nyilván zsepivel gondoltam,nem rálocsolni:)
2022. febr. 22. 20:31
6/8 anonim válasza:
Ne haragudj, találkozunk mi itt épp elég olyan kérdéssel, hogy simán feltételezzük hogy van olyan aki a literes fertőtlenítővel nyakon önti szegény egeret. Aztán 20 perc múlva meg felteszi a kérdést, hogy "miért nem működik az egerem" és kell gyóntatni fél napig mire kiböki hogy ő tette tönkre. :DDDDDDD
7/8 A kérdező kommentje:
Hát vannak ilyenek.
Kenőcsökre is ráírják,hogy külsőleg.Nem is tudom hogyan másképpen lehetne.
Mióta covid van mindig van itthon.
Öcsém szerint nem jó,mert ez bőrre van,nem műanyagra.
Gondoltam,ugyanúgy alkohol.
2022. febr. 22. 21:25
8/8 anonim válasza:
Az alkohol nagyon jó takarító :) Nekem az íróasztalról szedett le egy foltot, ami semmivel sem akart lejönni :D Előtte próbáltam Domestossal, súrolószerrel, dörzsi szivaccsal, kefével, de semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!