GTA V RP miért szaggat?
Figyelt kérdés
Eddigi config-om Ryzen 3 1200 + RX 570 4gb, volt 8gb rammal, alapvetően nem volt gond az fps-el, de játszhatatlan volt a mikrolaggok miatt( gondolok itt olyanra, hogy mikor elindultam egy autóval, ahogy elkezdett tölteni a map, leesett 1-2fpre a képkockaszám, most beújítottam egy másik CPU-t (Ryzen 5 2600X), mert feltételeztem, hogy ez a gond, de nem oldotta meg az új CPU. Mi lehet a gond? (Ramok 3200Mhz-esek, HDD-n van a játék)2022. jún. 24. 23:11
1/2 anonim válasza:
Kedves kérdező! A GTA V RP, a GTA V játéknak az egyik modja. Meg kell nézned, hogy az alap játék szaggat-e, és ha nem, akkor fel kell venned a kapcsolatot a szerver üzemeltetőivel ahol játszol, mert akkor vélhetőleg a szrkipjükben lehet valami, vagy nem megfelelően telepítetted a szükséges dolgokat.
2/2 A kérdező kommentje:
Az alapjáték eddig is gond nélkül futott, semmi probléma nem volt vele, fivem-nél egyik rp szerver sem megy normálisan, mindenhol ezt produkálja.
2022. jún. 24. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!