Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A g2a.com hogy csinálja, hogy...

A g2a.com hogy csinálja, hogy a játék árának töredékéért ad pl steames kulcsot?

Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
A használatpiacon mindig nyomottak az árak, mivel másodkézből veszed és nem közvetlenül a kereskedőtől. Ez a kockázat is benne, hogy lopott kulcsot is tudsz venni (szürkepiaci oldal és nem teljesen legális). Az sem mindegy, hogy milyen kulcsról van szó (régiókorlátos vagy korlát nélküli), mert a rossz gazdasági helyzetben lévő országok (orosz, venezuelai) kulcsai nagyon olcsók, viszont nem tudod beaktiválni a saját régiódban.
2022. jún. 20. 19:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Ha a steam elfogadja, nehezen lehet hamis, hiszen az már a fiókomhoz tartozva az enyém lesz.

De amúgy értem már ezt. Nagyjából.

2022. jún. 20. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Nem egészen. Ha lopott a kulcs vagy lopott bankkártyával vették, akkor be fogják vonni a kulcsot. Hiába adtad a fiókhoz és könyvtáradhoz a játékot, a Steam bevonja a kulcsot és eltávolítja a játékot a fiókodról. És kapsz egy ilyen üzenetet:

[link]

Még az sem garancia, hogy több ezer pozitív értékelése van egy eladónak, mert ő is belefuthat más csalásába, vagy ha ellopják a fiókját és azzal kereskedik a csaló, akkor megtévesztőek a jó számok. Olyan is van, hogy a kiadótól szivárognak ki a kulcsok, és ők kérik a Steam-nél hogy az összes ilyen kulcsot semmisítsék meg, akkor az a fiókodról ugyanúgy törlődik.

2022. jún. 20. 20:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez elég szomorúan hangzik, mivel itt vettem vagy 20 cuccot.
2022. jún. 20. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem a 2000 játékból több mint fele jött G2A-ról, és egyetlen egyszer volt gondom, de akkor si csak annyi, hogy rossz régióba szóló kulcsot kaptam, és igazából pár óra alatt meg is oldották a dolgot.
2022. jún. 20. 21:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Na igen, ezt jó hallani. Hiszen a g2a sem szeretné, ha a "hírneve" dugába dőlne.
2022. jún. 20. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Amúgy annyi a trükk, nézd az eladót is, írják hogy mennyi eladása volt és hány % pozitív.

Én 5000 eladás és 95% pozitívnál húztam meg a határt, ha bármelyik alatta van akkor nem attól veszem még ha mondjuk olcsóbb is mint a másik eladó.

2022. jún. 20. 21:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2022. jún. 20. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
Röviden: A kulcsok promóciókból származnak, amiket sosem váltottak be, csak megvettek. Hosszabban egy kicsit árnyaltabb a helyzet, de erre már választ kaptál fentebb... Ha nem akarsz kockáztatni, akkor sokszor van Steamen is filléres promózás, csak ki kell várni.
2022. jún. 21. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!