Milyen oldalt ajánlanátok,ahol felhőtárhelyet lehet vásárolni és magyar nyelven lehet az ügyfélszolgálattal beszélni?
Mire kell ennyi tárhely? Ha ilyen fotós-videós vagy akkor nyilván, de az emberek maradék 99%-ának akkor van több terányi anyaga, ha warezolja a jogvédett cuccokat, azt viszont nem töltheted fel a felhőbe. Mármint nem biztos hogy egyből letiltják, de a felhasználási feltételeket egyértelműen a tiltják, annak megszegése pedig a fiók kizárásával szokott járni.
Ár-érték arányban 1-2 HDD messze kedvezőbb, és ott van nálad fizikailag az adat, nem a neten. Ha pedig a neten kell lennie mert streamelni is akarod, akkor egy NAS-ben érdemes gondolkodni, amolyan házi médiaszerver módszerhez.
Olyan videokat szeretnék feltölteni,ami elérhető offline is. Fent vannak (vagy lesznek mert még nem teljes a lista) már külső adathordozón,de még egy helyen szeretném inkább tárolni a biztonság kedvéért.
Meg azt nem tudom például,hogy a microsoftnál olvastam 6 TB-os csomagot,de személyenként 1 TB. Nem tudom,ha erre rányomnék hogy vásárlás de csak én fizetném,csak az enyém lenne-e és valóban 6 TB lenne-e az enyém vagy csak 1 TB. Havonta ez 4000 Ft lenne,de itt sajnos nem magyar nyelven kellene írni az ügyfélszolgálatnak és azt sem találtam meg hol lehetséges egyáltalán írni nekik.
Onedrive úgy működik, hogy különböző e-mail fiókokat tudsz a családi csoportba meghívni, és azok kapnak 1-1 tera helyet. Nem 1x6 tera (1 fiókban 6), hanem 6x1 tera (6 fiókban 1).
Azt nem tudom, hogy miért kellene az ügyfélszolgálattal ennyit levelezgetni, mindenre ott a súgó/FAQ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!