Virust kapott az Iphone-om?
Figyelt kérdés
Ha google kepeket akarok nezni, akkor ezt irja ki:
Erről az oldalról
Rendszereink az Ön számítógépes hálózatából érkező, szokatlan forgalmat észleltek. Ez az oldal ellenőrzi, hogy valóban Ön küldi a kéréseket, és nem egy robot. Miért történt ez?
2022. jún. 7. 16:47
1/4 anonim válasza:
Ezt akkor is írhatja, ha VPN-ről vagy, másrészt, milyen gyakran írja ezt?
Hogy vírust kapott e, nos hát, lehetséges, de ezt, ki fogjuk deríteni. Szoktál alkalmazásokat telepíteni, nem megbízható forrásokból? Mindenhonnan, ami nem Iphone "play" Azt sajnos nemtudom, hogy hívják.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok VPN-rol. Most irta ki eloszor. Akarmilyen kepet akarok keresni ezt dobja ki. Sosem telepitek nem megbizhato forrasbol, szoval vegkepp nem ertem.
2022. jún. 7. 16:55
3/4 anonim válasza:
Rendben, viszont, hogy pontosan mi okozta azt nemtudom, de ha többször is előfordul, akkor érdemes ránéznünk, viszont, ha egyszer, akkor még szerintem nem baj.
4/4 anonim válasza:
Azt most megmondom, hogy sem az android, sem a crapple terméke NEM lehet vírusos, a rendszer felépítéséből adódóan. (gyári állapotban)
Nulla infóból teljesen felesleges találgatni mindenfélét egyébként is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!