Ha behozok egy új Google böngésző oldat az ügy néz ki, hogy Google színes felirat, alatta a kis ablak ahová beírom mit keresek, alatta meg néhány weboldal ikonja. Hogy hívják azt a területet?
Vannak olyan weboldalak amik maguktól odatelepednek. Ezeket el tudom távolítani.
Viszont odatenni fixre nem tudok tenni weboldalakat mert nem tudom hol kell és mi a neve?
(beállításokban nem találtam erre lehetőséget és ez NEM könyvjelző és NEM eszköz, mert ott sem tudom állítani)
Ha tudnám mi a neve, esetleg tudnék rákeresni.
Vagy ha valaki elmagyarázza hogy hogy lehet kezelni.
Hülye Huawei egyszerűen átírja!!!!!!!!!
Szóval : "Ha behozok egy új Google böngésző oldalt az úgy néz ki"
Az a böngésző saját kezdőlapja, és általában a beállításokban szabályozható annak jellemzője. Vagy pedig rögtön a kezdőlapon, például a kis négyzetekre vagy körülöttük lévő gombokra kattintva.
A beazonosításhoz és konkrét válaszhoz először az a legfontosabb infó, hogy melyik böngészőről van szó.
Kezdőoldal a neve, ha pedig egy konkrét oldalt állítasz be, akkor kezdőlap.
A Súgó sem túl bőbeszédű, hogy a kezdőoldallal mit lehet csinálni:
Ha szabályozni szeretnéd és nincs rá látható gomb, próbáld meg hosszan nyomni a könyvjelzőzött oldalt, lehet behoz valamilyen beállítási lehetőséget.
Megnyitás x
Megnyitás y módon
Letöltés
Eltávolítás
Pont ez a bajom hogy semmit nem kínál fel.
A jobb felső sarokban a pöttyök alatt található beállításokban sincs rá vonatkozóan semmi.
A pöttyök alatt sem.
Évek óta ez egy enigma 😄
Csak zavar random egyszercsak rögzítve van ott egy nemrég látogatott webcím amit csak eltavolitani tudok.
Helyette meg beugrik egy másik random bármi 😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!