Google Play áruház fiókokat össze lehetne valahogy vonni?
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy mivel semmilyen support nem érhető el a googlehöz, ezért hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy az egyik profilomról a másikra átkerüljenek a kifizetett játékok és programok? Mert régen megszüntettem a mailcímem, de mikor be kellett lépnem, akkor valamiért úgy értelmeztem, hogy a régit kéri és a play áruház így létrehozott nekem a régi néven egy új gmailes mailfiókot, ráadásul mivel utána onnan kiléptem, vagy nemtom és új fiókot akartam létrehozni az új címemmel így mindkettőn van most fiók, mindkettőn vannak már vásárlások és jobb lenne őket összevonni, meg nem elveszteni a megvett cuccokat. :( Kb 3 éve próbáltam ezzel a supportnál házalni mailben meg webes felületen, de nem érdekelte őket. Valaki tud rá megoldást?
A fizetett tartalom az adott fiókhoz kötődik, azt nem lehet átruházni más(ik)ra.
Családi csoportot tudsz létrehozni és ott felvenni a másik fiókot, és a fiókok között meg lehet osztani "a legtöbb" fizetett tartalmakhoz a hozzáférést.
Köszi :(
m1, nem olyan nagy összegről van szó az egyik fiókon, miután rájöttem erre, mindig az elsőről vásároltam, csak pont ez a vásárlós main account rendelkezik a rossz mail címmel és a másik meg a jóval, amit használnék, meg ezért google mapsban is mindent kétszer kell elmentenem, hogy hol itt, hol ott meg jelenjen, mert ugye telón a rossz mailel van, de gugli chrome meg a jóval fut, mert abban nézem a maileimet...fuh de bonyolult. Fene egye meg... Meg arra gondoltam most, hogy megszüntetem a jó mailcímmel a paly áruhzat, de lehet hogy azt már próbáltam az elején és nem tudtam anélkül, hogy törölném a mail fiókom teljesen, amit viszont nem szeretnék :'D mert akkor lehetne hogy kiveszem a playből a jót, aztán a rosszat és a rossz helyére a jót teszem, bukok pár ezret, de annyit megérne, ha ezt meg lehet csinálni. "Megérne"...ha nem kutyulta volna össze meg egyértelműbben írták volna mit kérnek, most nem kéne fizetnem a semmiért xd -_-
Ráadásul a rossz címmel valamiért a maps is böngészőben folyton angolul akar futni és át kell állítani magyarra, amit végképp nem értek, mert semmiben nem más, mint a jó mailes.
"megszüntetem a jó mailcímmel a paly áruhzat, de lehet hogy azt már próbáltam az elején és nem tudtam anélkül, hogy törölném a mail fiókom teljesen, amit viszont nem szeretnék :'D mert akkor lehetne hogy kiveszem a playből a jót, aztán a rosszat és a rossz helyére a jót teszem"
Google Fiók van, nincs olyan, hogy email-címmel megszüntetni Play Áruházat...
5ös... cafolnam... google fiok play aruhaz nelkul is letezik tudtommal, de ha nem javits ki.
Nyilvan nem az egesz play aruhazat szuntetem meg, hanem csak a hozzafereset annak a mailnek, aka playes fiokjat. De ha ilyen okos vagy, a megoldast mondd, addig meg megy a piros.
#7: A google fiókhoz tartozó hozzáférések egy nagy csomag részei, ettől függetlenül egyes szolgáltatásokat ki lehet kapcsolni. Például megszüntetheted a Gmail hozzáférést úgy, hogy maga a Google fiók tovább él.
Más dolog persze, hogy nem túl praktikus vagy okos megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!