Hogyan tudnám kivenni a google fiókokat?
Figyelt kérdés
Anno amikor haverokkal pokemon go-val játszottunk megadtuk egymásnak a google fiókunkat (androidom van) hogy áttudjunk egymás fiókjába lépni ha olyan pokémon van stb stb...na a lényeg az hogy már hónapok óta próbálok rájönni hogyan tudnám kivenni az ő google fiókjukat az én google fiókomból? Arra gondolok, hogy pl. bejelentkezésnél ne legyen ott az ő email címük, nem törölni szeretném a fiókjukat, csak azt, hogy az én telefonom "elfelejtse" ezeket az emailkot mert folyamatosan kapom az engedélykéréseket pedig kikapcsoltam..2017. febr. 5. 16:52
1/1 anonim válasza:
a telefon beállításaiban a fiókok menüben kell törölni :) bár gondolom azóta megoldódott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!