Mi lehet a probléma?
Elindul a gép majd, ha pl egy videót akarok megnézni vagy éppen csak játszani ezek a jelenségek történnek:
Ki-be kapcsol a monitor/csíkozódik
Villog a billetnyűzet és nem működik
Ugyan ez elmondható az egérnél
Hirtelen elmegy a hang majd visszajön
Ezek teljesen random időközönként és random, hogy melyik történik.
Vírus tesztet csináltam, de nem voolt vírus.
1 éves gépről van szó, újonnan véve.
Pár specifikáció, ha kellene
- CPU: Intel Core i7-10700KF 3.8GHz
- VGA: Asus STRIX-GTX1060-O6G-GAMING 6GB GDDR5 VGA
- SSD: Kingston 240GB SAT3 a400
- M.2 SSD: Samsung Evo 970 plus 500GB
- Memory: Trident Z Royal Silver 2x16GB 3200MHz CL16
- Fan: ASUS ROG STRIX LC 360 RGB White Edition
- Motherboard: ASUS ROG STRIX Z590-A
- PSU: ASUS ROG-STRIX-850G 850W White Edition
Tegnap ilyen 8 óra fele jelentkezett ez az egész, viszont azt furcsálom ,hogy utána ilyen 1-től reggel 7-ig játszotam (arma3). Ma délután amikor elindítottam a gépet egyből a fentebb leírt problémák fogadtak.
VGA drivert már tegnap frissítettem.
Viszont sajnos nincs visszaállítási pontom.
Szerintem rájöttem, hogy mi okozhatta a problémát. A billentyűzetem elég sokmindenen ment keresztül, gondolok itt különböző üditőkre és a gyepálásra amit az évek alatt kapopt. Én úgy vélem, hogy az áramköre hibásodhatott meg vagy ilyen kontakt hiba szerű probléma lehet. Szerintem ez kihathat a tápra és ez miatt lehetett áramingadozás a rendszerben.
(igyekeztem érthetően leírni, ha hülyeség akkor elnézést, de remélem lehet érteni mire gondolok)
Oh, szerintem érthetően írtad le, viszont örülök, hogy megoldottad a problémát. Rendben, akkor hibátlanul működik, de kérdező, ennek is van ám jó oldala, te nem csak játszol a gépeddel, még meg is itatod, ilyen a rendes rendszergazda :D
Ha esetleg amúgy, még valamiért előfordulnak problémák, nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!