Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Elindul a gép majd, ha pl egy videót akarok megnézni vagy éppen csak játszani ezek a jelenségek történnek:

Ki-be kapcsol a monitor/csíkozódik

Villog a billetnyűzet és nem működik

Ugyan ez elmondható az egérnél

Hirtelen elmegy a hang majd visszajön

Ezek teljesen random időközönként és random, hogy melyik történik.

Vírus tesztet csináltam, de nem voolt vírus.

1 éves gépről van szó, újonnan véve.

Pár specifikáció, ha kellene

- CPU: Intel Core i7-10700KF 3.8GHz

- VGA: Asus STRIX-GTX1060-O6G-GAMING 6GB GDDR5 VGA

- SSD: Kingston 240GB SAT3 a400

- M.2 SSD: Samsung Evo 970 plus 500GB

- Memory: Trident Z Royal Silver 2x16GB 3200MHz CL16

- Fan: ASUS ROG STRIX LC 360 RGB White Edition

- Motherboard: ASUS ROG STRIX Z590-A

- PSU: ASUS ROG-STRIX-850G 850W White Edition

2022. jún. 3. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
A VGA haldoklik, vagy a drivere rossz.
2022. jún. 3. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagyis kérdező, magával a rendszer kezelőkkel van a baj, ahogy 1-es mondja, a driverekkel, viszont, nem csak a VGA volna az. Mivel elég mélynek tűnik a probléma, próbálj meg egy rendszer visszaállítást, ha nincs visszaállítási pontod, nem baj, mert akkor, rájövünk a problémára. Had kérdezzem meg, ez a probléma, mióta áll fent?
2022. jún. 3. 20:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Tegnap ilyen 8 óra fele jelentkezett ez az egész, viszont azt furcsálom ,hogy utána ilyen 1-től reggel 7-ig játszotam (arma3). Ma délután amikor elindítottam a gépet egyből a fentebb leírt problémák fogadtak.

VGA drivert már tegnap frissítettem.

Viszont sajnos nincs visszaállítási pontom.

2022. jún. 3. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Hmm, voltak esetleg, frissítések a rendszeren belül ezidőben?
2022. jún. 3. 21:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem voltak.
2022. jún. 3. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor megvan a hiba, mármint, az oka a hibának, a kikapcsolás következtében, megsérülhettek a fájlok, vagy a rendszerleíróban valami. A jó hír az, hogy kitudjuk javítani. Újra kell telepíteni a drivereket, viszont ezt nem kötelező kézileg, ha gondolod írj privátot, segítek. A feladatkezelőre, nem a sima feladatkezelőre, pedig mindenképp rá kéne nézni, ne zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy vírus, amire gondolok, a Process hacker (hidden processes), vagy a pchunter mint feladatkezelő.
2022. jún. 3. 21:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Szerintem rájöttem, hogy mi okozhatta a problémát. A billentyűzetem elég sokmindenen ment keresztül, gondolok itt különböző üditőkre és a gyepálásra amit az évek alatt kapopt. Én úgy vélem, hogy az áramköre hibásodhatott meg vagy ilyen kontakt hiba szerű probléma lehet. Szerintem ez kihathat a tápra és ez miatt lehetett áramingadozás a rendszerben.

(igyekeztem érthetően leírni, ha hülyeség akkor elnézést, de remélem lehet érteni mire gondolok)

2022. jún. 3. 22:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Lecseréltem és azóta hibátlaul működik minden ahogy eddig is.
2022. jún. 3. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Oh, szerintem érthetően írtad le, viszont örülök, hogy megoldottad a problémát. Rendben, akkor hibátlanul működik, de kérdező, ennek is van ám jó oldala, te nem csak játszol a gépeddel, még meg is itatod, ilyen a rendes rendszergazda :D

Ha esetleg amúgy, még valamiért előfordulnak problémák, nyugodtan írj.

2022. jún. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!