Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7-en mi okozhatja ezt...

Windows 7-en mi okozhatja ezt hangot?

Figyelt kérdés

Többnyire bekapcsolt állapotban van a gépem, keveset telepítek, inkább netezek. A Panda dome ingyenes verziója fut rajta, ezzel csináltam a minap egy teljes vizsgálatot, és használtam Ashampoo WO14-et, CCleanert, ahogy mindig is. Azóta időnként, kb óránként, ha hozzá sem érek a géphez, akkor is azt a hangot adja ki egyszer, mint amilyen a mappa nyitás, mappák közti ugrálás hangja. Régen másik géppel is tapasztaltam ezt. Talán az ingyenes Utorrent csinálja, mert néha mikor megnyitom a tálcáról, akkor is van ez a hang. Tudja valaki, pontosan mi ez, meg lehet e szüntetni?

Én még gondolok az Utorrent reklámváltására. Előbb felnyitottam, adta a hangot és egyszerre eltűnt a reklám felülről.

Köszi

2022. máj. 31. 15:14
 1/4 P.O.C. ***** válasza:
100%

Utorrentet nem érdemes használni, főleg az újabb változatokat. Helyette inkább qBittorrent.

A rendszerhangot meg ki tudod kapcsolni, ha a torrent kliens eltávolításával se szűnnek meg.

Start menü keresőjébe vagy futtatásba írd be: mmsys.cpl

Üss entert, itt a hangok fülön keresd ki. Valószínűleg a navigálás, de nem biztos, hallgasd meg melyiket játssza, és ha egyezik, kapcsold ki.

2022. máj. 31. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy>>>vezérlőpult, beírod "hangok">>>rendszerhangok módosítása.
2022. máj. 31. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
qbittorrent-et használj, abban nincs reklám, évek óta használom, sose volt vele baj. és akkor kiderül, h a te torrent kliensed volt-e.
2022. jún. 18. 09:26
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2022. jún. 18. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!