Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi okozhatja a következő...

Rezi Dencia kérdése:

Mi okozhatja a következő jelenséget? Windows élményindex Windows 7 alatt 5.6, Windows 10 alatt 4.3.

Figyelt kérdés
Külön erre a célra szolgáló programot használtam az index számításra, az összehasonlíthatóság céljából.

2015. aug. 21. 10:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Természetesen ugyanazon gépről van szó.
2015. aug. 21. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Például a rendszerkövetelményeik eltérése miatt más algoritmussal számolódik rájuk az élményindex.

Egyébként totál felesleges ezekkel a számokkal egy percet is tölteni. Neked jó élményt nyújt a gép? Neked kell eldöntened, nem egy programnak.

2015. aug. 21. 11:06
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
100%
Akkor a Windows 10 nálad nem egy élmény. :D
2015. aug. 21. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok embernél nem egy élmény a 10 :)

Mellesleg ez baromság,legyél te is okos és ne foglalkozz ilyen hülyeséggel,mert semmit sem ér.

2015. aug. 21. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyilván nyagyobb rendszerkövetelmény esetén ugyanaz a hardver kisebb élményt nyújt.

Viszont én sem értem, hogy sokan miért tartják mérvadónak, hogy mennyi az "élményindex". Ez csak egy semmitmondó szám, igazából azt sem tudjuk, hogy mit takar az, hogy pl. 4,3-as az élményindex. Nem mond semmit, legfeljebb csak felszínes összehasonlításra használható, de ahhoz sem túl jó. Én azt sem tudom, hogy nekem hányas, de nem is érdekel. Tudom, milyen élményt nyújt a gépem, ismerem a teljesítményét, ami sokkal többet mond egyetlen számnál.

2015. aug. 21. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!