Oda még jó egy 10 éves irodai notebook is, sosem értettem miért kell venni több százezres notebook-t ilyen célra.
1-2 félévben úgy is papíron programozás megy, arra meg felesleges.
Ha meg eldöntötted milyen szakirányba mész, akkor meg már tudni fogod milyen teljesítmény kell.
Egy jó iPaddel többre mész véleményem szerint, és az mellé valami olcsóbb notebook, jegyzetelni ég és föld a füzethez képest viszont tudsz majd mint programozgatni is.
Ezt a kérdést már többször feltették itt is meg a programozás kategóriában.
Kategorikusan az a válaszom (és kb. mindig ez volt a konklúzió), hogy egyértelnűen NEM jó.
El lehet vele végezni bármit, de nettó önsz..patás. A hallgatótársaid és a tanáraid 99%-ban Windows (és Linux) vonalon fognak mozogni. Az összes tárgyhoz szükséges szoftver elérhető lesz számukra, neked meg majd bogarászni, trükközni, keresgélni kell.
Ráadásul ahogy írták előttem: egyetemre nem kell erős laptop. Vegyél egy olyat, amilyet amúgy is vennél. Egyébként fizikailag az egyetem épületébe úgysem fogod hordozgatni, mert nincs értelme, nagy, nehéz és macerás. Viszed majd a telefonodat, pár füzetet bevágsz a táskádba egy tollal és viszont lágytojás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!