Az Intel Core I7 2600K valóban nem hajtja ki a Radeon RX 5500 8Gb-t?
Egy haverom ott volt nálunk játszottunk több játékkal is, ezzel együtt nyomattunk Metro Exodust is. Azonban abban a játékban néha olyan késések voltak, hogy mire észbe kaptunk már halottak voltunk. Elmondtam neki a gépem adatait és azt mondta, hogy hiába van I7-em. Az a processzor már idősebb mint a Halo Infinitbe néhány játékos. És az RX 5500-at biztos, hogy nem hajtja ki. Még QHD-ban sem. Mondtam neki majd jól felhúzom az órajelét. Mivel alap 3.45GHzn megy. Azt mondta akkor sem fogja kihajtani. Még a 2700k vagy 3770k sem.
Egyébként egy 144Hz 2560x1080-as monitoron szoktam játszani.
Intel Core I7 2600K
8gb ddr3 ram
Radeon RX 5500 8gb
Vargáné JNC 535W
"Vargáné JNC 535W"
Szedd ki Vargánét a gépedből és rakj bele 2 aranyhörcsögöt, azok majd kihalycsák :D
Vargáné JNC 535W
Fokozottan tűz- és robbanásveszélyes!
Ami pedig nem megy rendesen QHD felbontáson, azt vedd lejjebb mondjuk FHD-ra, esetleg néhány beállítást alacsonyabbra (ultra helyett high pl.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!